Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett spektrum av IT-tjänster, inom områden som infrastruktur och IT-drift, utveckling och automatisering. Vår mångsidiga expertis gör oss till en fullserviceleverantör som kan erbjuda en rad olika IT-tjänster för att stödja er verksamhet.

Våra specialister är engagerade i att skapa skräddarsydda lösningar som är anpassade till era unika behov. Vi tror på att lyssna på våra kunders önskemål och behov för att kunna leverera de bästa lösningarna för era utmaningar.

Har Ni Frågor eller Behöver Hjälp?
Tveka inte att kontakta oss!

konsulter och specialister

Skapa en Pålitlig Infrastruktur och IT-drift

Ökad Effektivitet och Flexibilitet

 • Nätverk och driftstjänster
 • Automatisering
 • Säkerställ att projektet och verksamhetsbehov hanteras på bästa sätt
 • IT-Säkerhet
 • Kortsiktiga eller långsiktiga behov
 • Frigör och sparar tid
Robust IT-infrastruktur för ert företag

Med stort fokus på säkerhet möjliggör vi en pålitlig teknisk miljö som stöder er verksamhet. Det inkluderar servrar, nätverk och brandvägg, både fysiska och virtuella. Vi ser till att er IT-infrastruktur är redo för dagens krav på datatrafik och resursanvändning, vilket ger er en stark grund att bygga på.

IT-arkitekt och Lösningsarkitekt

Våra IT-arkitekter är experter inom området och specialiserar sig på att skapa skräddarsydda IT-lösningar som passar era unika behov. Våra lösningsarkitekter fokuserar på att implementera och optimera IT-lösningar för att lösa specifika problem inom företaget. Vi börjar med att noga analysera er befintliga IT-infrastruktur och identifierar sedan möjligheter till förbättring och effektivisering. Genom att använda vår tekniska kompetens och förståelse för era mål och utmaningar utvecklar vi innovativa och effektiva lösningar. 

IMPLEMENTERING OCH INTEGRATION

Vi tar hand om all praktisk implementering av er infrastruktur. Det innebär att vi tar ansvar för installationen av nätverk, servrar, lagring och alla andra nödvändiga komponenter. Vårt mål är att säkerställa att allt fungerar sömlöst tillsammans för en smidig och effektiv drift. Vi ser till att allt konfigureras rätt och att det fungerar tillsammans som en välorganiserad enhet. Ni behöver inte oroa er för tekniska detaljer eller komplicerade installationer – det är vår expertis. Detta ger er möjlighet att fokusera på er kärnverksamhet medan vi ser till att er teknik stöder er på bästa möjliga sätt.

Design och planering

Vi samarbetar med er för att skapa en infrastruktur som är skräddarsydd för era affärsmål och behov. Med fokus på skalbarhet, prestanda och säkerhet ser vi till att er infrastruktur är rustad att hantera dagens och morgondagens utmaningar.

OPTIMERING OCH UNDERHÅLL

Vi håller ständig koll på er infrastruktur och strävar efter att maximera dess prestanda och minimera avbrott. Genom proaktivt underhåll och uppdateringar säkerställer vi en smidig drift och förbättrar användarupplevelsen.

Vårt mål är att optimera er IT-infrastruktur för smidig verksamhet och hållbar tillväxt

Pålitlig och Effektiv IT-drift för er Verksamhet

IT-drift är hjärtat av er tekniska verksamhet. Vårt dedikerade team tar hand om allt, från installation och konfiguration till övervakning och säkerhetskopiering. Vi ser till att allt är uppdaterat och fungerar smidigt och snabbt. Om det skulle uppstå problem är vi där för att lösa dem omedelbart. Vårt mål är att minimera stillestånd, optimera prestanda och se till att ni och era användare alltid har de resurser ni behöver. Lita på oss för en pålitlig IT-drift.

NÄTVERKSEXPERTIS

Vi är stolta över vår förmåga att hantera nätverk av olika kalibrar. Med erfarenhet från ledande leverantörer som HPE, Aruba, Arista och Paloalto ser vi till att era nätverk är både robusta och säkra. Våra specialister är väl utrustade för att möta era nätverksbehov.

SÄKERHET

I en alltmer digitaliserad värld är säkerhet en icke-förhandlingsbar faktor. Våra experter arbetar proaktivt för att skydda era system och data från hot och angrepp. Med vår kunskap kan ni vara trygga i vetskapen om att er teknik är så robust som möjligt.

automatisering

Öka Effektiviteten och Minska Kostnaderna med Automatisering

Automatisering är kärnan i vår effektivitetsstrategi. Genom att automatisera infrastrukturen effektiviserar vi arbetsprocesser och uppnår mer på kortare tid. Vi har en gedigen erfarenhet inom automatisering där vi förenar vår expertis inom infrastruktur och utveckling. Vårt fokus på att minska manuellt arbete har resulterat i betydande tids- och kostnadsbesparingar för våra kunder.

 • Öka effektiviteten
 • Förbättra precisionen i olika arbetsprocesser
 • Minska arbetskrafts- och driftskostnader
 • Snabbare beslutsfattande
Effektivitet

Automatisering sparar tid och minskar manuella arbetsuppgifter, vilket leder till snabbare resultat och effektivare verksamhet. Vår omfattande erfarenhet inom detta område gör det möjligt för oss att kombinera vår kunskap inom infrastruktur och utveckling för att leverera bästa möjliga resultat.

Integrationer och skräddarsydda lösningar

Vi använder kraftfulla verktyg som Ansible, AWX och Terraform för att automatisera processer och rutinuppgifter. Dessutom skapar vi skräddarsydda automatiseringslösningar med hjälp av Python och integrerar dem med olika REST-API:er. Några exempel är våra integrationer med Aruba Central, Aruba Clearpass, netbox och libreNMS.

Automatiseringsteknik

Vår automatiseringsteknik är nyckeln till att säkerställa snabbare resultat och en smidigare verksamhet. Med oss som er partner kan ni förvänta er att processer effektiviseras och att era behov är i fokus.

Kostnadsbesparingar och KVALITET

Automatisering minskar behovet av manuell arbetskraft och kan därmed sänka arbetskostnaderna på lång sikt. Genom att eliminera mänskliga fel minskar automatiseringen risken för misstag och ökar noggrannheten i uppgifter.

Innovation

Genom att befria medarbetare från repetitiva uppgifter kan automatisering frigöra tid och resurser för innovation och kreativitet.

Säkerhet

Genom att använda automatisering för säkerhetskontroller och övervakning kan företag förbättra sin säkerhetsnivå och minska riskerna för hot och intrång.

Utveckling

Skräddarsydda Lösningar För Era Behov

Behöver ni professionell hjälp med att utveckla skalbara lösningar för integrationer med logistik och bokföringssystem, apputveckling, webb och intranät? Ni har kommit till rätt plats!

 • Skräddarsydda lösningar för era behov och mål
 • Optimera verksamheten och öka effektiviteten
 • Fokus på säkerhet och användarvänlighet
 • Kontinuerligt stöd och underhåll
systemintegration

Vår kompetens inom systemintegration låter oss skapa sammanhängande ekosystem av tekniska lösningar. Vi ser till att olika system och applikationer fungerar sömlöst tillsammans för att optimera verksamheten och förbättra effektiviteten.

Skräddarsydda lösningar

Vi brinner för att skapa skräddarsydda och högpresterande lösningar som matchar era tekniska behov och mål. Oavsett om ni vill automatisera processer, bygga dynamiska webbapplikationer med Angular och React, utveckla korsplattformsappar med Ionic, skapa snabba och skalbara servrar med Go och Node.js, eller använda Python för att hantera data och bygga API:er, så har vi expertisen som krävs.

Support och underhåll

Med vårt stöd och underhåll kan ni vara trygga i vetskapen om att ni är i goda händer. När vi har implementerat en lösning fortsätter vårt engagemang för att säkerställa att allt fungerar felfritt och att era tekniska behov möts över tid. Detta inkluderar regelbundna programuppdateringar för att hålla er lösning i toppskick och säkerhet, samt proaktivt underhåll för att förebygga eventuella driftstörningar.

Vi skapar avancerade webbapplikationer som är användbara för en mängd olika ändamål, från interna företagsprocesser till kundtjänst och samarbete.

Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar med högkvalitativa utvecklings- och programmeringstjänster.